Classic met Converse

Classic met Converse

Je hebt van die merken die op een bepaald moment een iconische status bereiken. Ze zijn een vast onderdeel geworden van onze cultuur en als je een item van dit merk draagt ben je behoorlijk cool. Eén van de bekendste en herkenbaarste van die merken is ongetwijfeld Converse.

In een ver verleden, namelijk al in 1917, begonnen met basketball schoenen met een rubber zool (destijds een unicum) zijn deze schoenen niet meer weg te denken uit het modebeeld. In elk geval komen ze telkens weer terug. De modellen blijven hetzelfde, al zijn er wel steeds varianten en zijn de kleuren soms erg spectaculair. Maar ook als je van wat ingetogener schoeisel houdt en niet zo nodig hoeft op te vallen, kun je gemakkelijk terecht bij Converse.

Draag je sneakers onder jeans of bij een short. Draag ze klassiek in wit of in een wilde print. Alles kan bij dit merk. Bij Omoda kun je diverse uitvoeringen vinden en bestellen.

Neem ook eens een kijkje bij Omoda en kies uit het ruime asortiment aan Converse sneakers het paar dat jou het meeste aanspreekt. Je zult er geen spijt van krijgen want deze gympen raken nooit uit de mode en zijn altijd prima draagbaar. Wacht niet langer en bestel meteen jouw paar Converse sneakers!