Menu
Mode

Fred de la Bretonière is hotter than hot!

Feel-good schoenen die je steeds maar weer uit de kast haalt, dat zijn typisch Fred de la Bretoniere schoenen. Uit de ontwerpstudio’s van Fred de la Bretoniere komen de mooiste schoenen, laarzen en tassen. Al heel wat jaren, maar vervelen doet deze stijl nooit. Klassiek, tijdloos en karaktervol.

“Fred” zoals sommige fashionistas het merk liefkozend noemen, is een oer-Nederlands label dat al decennia toonaangevend is in het luxere segment. Maar nog altijd hotter than hot is! Bij Omoda zijn we vooral fan van de mooie kwaliteit leer die voor de producten gebruikt wordt en van de zorgvuldige afwerking van de schoenen, laarzen en tassen. Een stoere uitstraling, maar rijk aan details, daar houden we van!

Als je van een natuurlijke look & feel houdt, neem dan snel een kijkje bij het aanbod van Fred de la Bretoniere bij Omoda. Makkelijk kiezen is het niet, maar welk paar schoenen het ook wordt, je zal er jaren plezier aan beleven. De uitstekende pasvorm en het ongeëvenaarde draagcomfort zullen je zeker bevallen.

Waarom zou je genoegen nemen met minder? Kies voor het origineel en ga voor een paar van “Fred”! These shoes are made for walking. In style.