Menu
Mode

Top 5 must have merken!

Elk jaar zie je weer allerlei trends op het gebied van kleding, maar natuurlijk ook op het gebied van schoenen. Ook dit jaar zijn er weer geweldige trends die je zeker niet mag missen. Daarbij horen een aantal merken. Eigenlijk mogen deze merken ook niet meer ontbreken in de kast, en er kan zeker worden gezegd dat elk merk zo zijn eigen voordelen heeft.

De top 5 must have merken die je moet hebben begint met het merk New Balance. Zij maken sneakers die heerlijk zitten en met een sportieve uitstraling. Hier kun je zeker wel een aantal uren op lopen zonder last te krijgen van je voeten. Een merk dat qua comfort erop lijkt, is Vans. Waarschijnlijk heb je deze schoenen vaak voorbij zien komen de laatste tijd. Ze zijn verkrijgbaar in een dikke en dunne zool en zijn zeer geschikt om veel en lang mee te lopen.

Dan heb je Nike. Een merk dat al ontzettend lang erg bekend is, maar dit jaar zie je dit merk opvallend veel. Ten vierde is er nog het merk Converse. Converse schoenen zijn ontzettend gemakkelijk te combineren en met deze schoenen aan zie je er altijd goed uit. Ten slotte mogen ook Shabbies niet meer ontbreken. Deze zijn van het merk Fred de la bretoniere. Wederom comfortabel, gemakkelijk te combineren en ook geschikt voor in de winter. Deze merken zijn allemaal verkrijgbaar bij Omoda!