De beste banen voor vrouwen die houden van reizen

De beste banen voor vrouwen die houden van reizen

Vrouwen houden van reizen. Je hoeft je niet vast te claimen aan een bureau en je ziet eens wat van de wereld. Er zijn zoveel geweldige mogelijkheden daar in de wereld voor vrouwen die vooruit denken en hun stempel willen zetten in deze wereld en graag rondreizen. Het is dus absoluut mogelijk om voor jou om te reizen en gebak te eten met het geld dat je hebt verdient.

Wij vertellen jou de top 5 banen die het mogelijk maken om reizen en werk perfect te combineren.

5. Evenement organisator
Bij deze functie ben je werkzaam in de vrije tijd branche en ben je bezig met het organiseren van grote evenementen. Denk hierbij aan tentoonstellingen of festivals. Je kunt dus evenementen wereldwijd organiseren en bezoekt eerst de locaties voordat er beslist wordt of op die locatie een evenement gehouden kan worden. Met andere woorden: je komt overal!

4. Leraar Engels
Het blijkt dat als je de ’s werelds meest voorkomende taal kunt spreken, dat super handig en nuttig is, want er zijn miljoenen mensen over de wereld die Engels willen leren. Andere mensen Engels leren is het meest belonende werk dat er is en je kan het heel goed combineren met reizen. Stel dat je deze studie niet hebt gedaan, kan je altijd een cursus Engels nemen die je zo in maximaal 3 maanden kunt voltooien.

3. Au Pair
Een ‘au pair’ is het Franse woord voor ‘wederkerigheid’. Een au pair is een jong volwassen tussen de 18 en 30 jaar. Ben jij goed met kinderen en vind je het niet erg om af en toe te helpen bij het huishouden? Dan zou je een au pair kunnen worden! Je gaat dan naar een gastgezin in verschillende gastlanden, je krijgt zakgeld en kost en inwoning van het gastgezin. Als tegenprestatie help je bij het verzorgen van de kinderen en het helpen bij het huishouden.
Dit is een perfecte manier om een nieuwe gezin te leren kennen, een nieuwe cultuur en zelfs een gezinslid te worden.

2. Gids
Is er een bepaalde stad of land waar je echt heel graag heen wilt of er heel erg van houdt? Een soort van tweede thuis? En weetje toevallig ook best veel over die ene stad of dat land? Dan kan jij een gids worden! Een gids worden is een geweldige manier om zelf meer leuke plekken te ontdekken met een groep mensen die net zo geïnteresseerd zijn als jij!

1. Vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden
Dit is een baan waarbij je de wereld kan zien en een verschil kan maken voor mensen die het nodig hebben. Als een vrijwilliger ga je ter werk voor een vrijwilligersorganisatie waarbij je samen mensen helpt in ontwikkelingslanden.
Dit staat natuurlijk ook heel goed op je CV.

Als de wil, het talent en de wens hebt om te reizen en constant in beweging te zijn terwijl je werk, dan zijn deze 5 top banen wellicht iets voor jou!