Menu
Beautynieuwtjes

Gabor, dat is pas kwaliteit!

Omoda heeft als officiële dealer van Gabor een ruime collectie Gabor schoenen online. Dit Duitse merk heeft de afgelopen jaren de Nederlandse markt volledig veroverd. Dit modelabel staat bekend om haar schoenen die zowel mode als comfort weten te combineren.

Het basisidee achter de schoenen is dat elke voet uniek is en een schoen nodig heeft die een perfecte pasvorm heeft. Omdat Gabor iedere vrouw van de gepaste schoenen wil voorzien, heeft zij dan ook verschillende modellen in haar collectie. Zo vind je bij dit wereldberoemde merk ruime maten en damesschoenen met een afwijkende vorm voor dames die nood hebben aan extra ruimte rond de tenen of de bal van de voet.

Maar niet enkel comfort staat voorop bij Gabor. De damesschoenen worden steeds vervaardigd van de beste materialen en zijn gemaakt met oog voor detail. Dankzij de hoge kwaliteit en de unieke details zijn deze damesschoenen tijdloos en bovendien geschikt voor elk gelegenheid. De damesschoenen laten zich perfect combineren met een avondjurk maar zijn eveneens geschikt onder een geklede broek of werkoutfit.

In de Omoda webshop kan je eenvoudig en snel schoeisel van dit unieke modelabel aanschaffen. Iedere vrouw met gevoel voor stijl vindt in het uitgebreide gamma van Omoda zonder twijfel haar ideale schoenen van Gabor! Bovendien heb je dankzij de uitstekende leveringsservice jouw favoriete paar binnen de drie dagen in huis!