Het is elegant, het is Via Vai!

Het is elegant, het is Via Vai!

Via Vai is echt zo’n merk waar je van merkt dat het uit Italië komt. Nét even eleganter en vrouwelijker dan we hier in ons kikkerlandje gewend zijn. Maar de schoenen en laarzen van dit merk zijn wel heel draagbaar en praktisch. Niet alleen voor het mooi maar wel degelijk om op rond te stappen.

Via Via brings the lady out
Vai Vai schoenen brengt je inner lady naar buiten, zonder dat je er tuttig van wordt. Dat betekent: Wel stoere boots maar dan met een geraffineerde snit, wel mooie pumps maar wel met een hak waar je op kunt lopen. De collectie is vol van mooie kleuren en de modellen zijn zo, dat ze wel modieus zijn maar niet te trendy. Ze raken dan ook niet snel uit de mode. En dat is maar goed want de kwaliteit is prima en je doet er dus al snel meerdere seizoenen mee.

Via Vai voor de vrouw van nu
De vrouw van nu is zelfstandig, wil er goed uitzien en wil schoenen waar ze op kan lopen. Werk, kinderen, feestjes, het zijn allemaal momenten waarop zij wil kunnen shinen zonder zich druk te maken over haar schoenen. Daarom heeft Omoda super elegante schoenen van Via Vai, die heerlijk dragen en die precies zijn wat de vrouw van nu overdag en ‘avonds wil dragen.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: