Menu
Mode

We Love Birkenstock!

Ken je dat gevoel? Je hebt de hele dag gestaan en gelopen en je voeten zijn helemaal op. Je wilt niets liever dan gaan zitten en blijven zitten. Dan wordt het tijd dat je naar Omoda gaat om een paar schoenen van Birkenstock te proberen. Deze slippers zijn gemaakt om comfortabel op te lopen. Als je de schoenen draagt, gaat het voetbed naar je voeten staan. Zo worden ze steeds comfortabeler.

De zool van kurk zorgt dat je houding zo goed mogelijk is. Dit is niet alleen weldadig voor je voeten. Je zult ook merken dat je hele lichaam minder moe wordt. De leren afwerking van de zool maakt dat je slippers lekker lopen en lang meegaan.

Je denkt dat Birkenstock alleen maar lelijke, functionele schoenen maakt? Niets is minder waar. Kijk maar eens in de collectie van Omoda. De zool ziet er weliswaar steeds ongeveer hetzelfde uit, maar de bovenkant is er in vele variaties. Eén gesp, twee gespen, drie gespen, gekruiste bandjes, teenslippers, noem maar op. En dan de kleuren: beschaafd zwart, elegant grijs, chic rood of felroze. En dat is slechts een kleine greep uit de collectie.

Het is dus heel goed mogelijk comfortabel schoeisel te dragen en toch iets leuks aan je voeten te hebben. Als je je voeten wilt verwennen, dan loop je op Birkenstock slippers!