Jezelf langer kleden doe je zo!

Jezelf langer kleden doe je zo!

We weten allemaal dat er bepaalde dingen zijn die simpelweg nooit zullen veranderen, hoe graag je het ook wilt. Een goed voorbeeld: je lengte. Je hebt jezelf vast vaak horen zeggen: ‘ Ik zou dat graag willen dragen, maar dat staat alleen alleen mooi bij lange mensen.´ Persoonlijk weet ik ook hoe dat voelt. Daarom heb ik een paar slimme tips om jezelf makkelijk langer te kleden!
1. Wijde pijpen
Helemaal terug van weggeweest deze zomer: broek met wijde pijpen. De jaren 70 zijn weer helemaal hip! Een broek met wijde pijpen laten je langer en slanker lijken. Draag de broek met hakken en een topje die je in je broek kan stoppen. Je voelt je net een model!

2. Maxi rok
Een maxi rok is perfect voor de warme dagen en het laat je ook nog eens langer lijken. Zorg er wel voor dat de rok niet te lang is, zodat je moeiteloos kan lopen. Maar de rok moet wel lang genoeg zijn en ook boven je navel komen. Draag de maxi rok met een shirt, blouse of top en stop het in je rok. Hierdoor oog je nog langer.

3. Heel kort of heel lang
Wanneer je klein bent dan is het een feit dat, als het neer komt op rokken en jurken, je heel lang of heel kort moet gaan. Vermijd rokken en jurken op knielengte. Wanneer je voor kort gaat (boven je knieën) dan lijken je benen veel langer. Bij een korte rok of jurk zijn hakken mooier.

4. Één kleur
Nog een goeie strategie is om jezelf te kleden in één kleur. Hiermee creëer je een illusie dat je langer lijkt door de verticale lijn die ontstaat. Wat dacht je van een mooi pastel kleurtje deze lente of zomer van top tot teen? Ik zeg: doen!

5. High waist
Of je nou een broekje, een rok of jeans draagt, zorg ervoor dat het high waist is.
Hierdoor lijken je benen veel langer. Dit werkt natuurlijk alleen als je je topje in je broek stopt zodat je taille goed te zien is.