Plekken waar je jouw deodorant niet uit je tas haalt

Plekken waar je jouw deodorant niet uit je tas haalt

Klotsende oksels, vieze geurtjes.. Tijd om de deodorant spray uit de tas te halen! Alleen, niet op elke plek kun je zomaar met jouw deodorant gaan spuiten. Hier een aantal plekken waar we zeker de deodorant even in de tas laten zitten!

In de auto
Neee! In de auto gaan we écht geen deo spuiten. Een kleine ruimte. Iedereen kan meegenieten van een benauwdheidsaanval door die enorme deolucht. De enige tijd dat je daar deo zou kunnen spuiten is als de ramen wagenwijd openstaan. Maarja, in de winter is dat niet echt een lekker idee he?

Openbaar Vervoer
Als we het toch al over vervoer hebben; In het openbaar vervoer spuiten we ook geen deo! Het ruikt negen van de tien keer al raar in de trein. Ontzettend veel geurtjes van iedereen, alles mengt met elkaar en erg prettig is het al niet. Bespaar iedereen dan alstublieft van nog meer geurtjes en laat de deo even in de tas zitten.

In de buurt van eten
Dit is echt zo smerig; Zit je lekker een broodje te eten en in de buurt zit er iemand deodorant op te spuiten. Onze smaak bestaat voor 80% uit reuk, dus dan kunnen we wel begrijpen waarom ons broodje ineens niet meer smaakt..

In de klas
In de klas kan het ook behoorlijk gaan stinken. Studiezweet noemen ze het dan. Maar als je zo graag deodorant op wilt spuiten, loop dan even naar de wc. De geur in de klas wordt er echt niet prettiger op als jij met je deo gaat staan spuiten. Daarnaast worden je klasgenoten er ook niet zo vrolijk van…
Dit geldt uiteraard ook voor werken op kantoor. Denk niet dat jouw collega’s zo blij met je zullen zijn 😉

Tijdens een date
Al die spanning tijdens de date! Maar alsjeblieft, spuit je deodorant niet op in de buurt van jouw date.. Loop dan even naar de wc en fris je daar wat op. Iedereen snapt dat je last kunt krijgen van klotsende oksels als je op date bent, maar niemand vindt het prettig om een sterke deogeur te krijgen. Dus, tenzij je wilt ontsnappen van je date; laat die deo maar in de tas! Daarbij, wat als je met jouw date gaat dineren? 2 redenen om geen deo te gaan spuiten: Jullie zijn aan het eten, je date is in de buurt!