Menu
Health

UnitedConsumers maakt premies bekend

Ook volgend jaar weer één van de voordeligste zorgverzekeringen

 

EINDHOVEN – UnitedConsumers.com maakte vandaag haar zorgpremies voor 2018 bekend. UnitedConsumers is sinds 2006 actief en vertegenwoordigt als een van de grootste zorgcollectieven in Nederland ruim een kwart miljoen verzekerden. Dankzij de 10 procent korting op de premie van VGZ heeft het zorgcollectief volgend jaar weer één van de laagste zorgpremies.

 UnitedConsumers.com geeft al 13 jaar 10% korting op de basisverzekeringen van VGZ. De laagste maandpremie komt uit op € 104,58 voor de VGZ Ruime Keuze natura-verzekering.  De premies op de aanvullende verzekeringen blijven gelijk en op de aanvullende VGZ Jong Basis daalt deze zelfs 17 procent ten opzichte van  2017.

Ook korting op de restitutieverzekering
Ook op de restitutie verzekering van VGZ geeft UnitedConsumers 10% korting. De premie voor deze verzekering komt daarmee uit op € 109,98 per maand. Binnen UnitedConsumers kiezen 9 van 10 verzekerden voor de natura-verzekering.

Besparing via UnitedConsumers
Door groot en collectief in te kopen bij VGZ en efficiënte administratie biedt UnitedConsumers al 13 jaar hoge kortingen op de basisverzekeringen van VGZ. De maandelijkse lasten van de naturapolis via UnitedConsumers is door de 10% korting te vergelijken met de budgetpolissen van andere verzekeraars. Via het  UnitedConsumers ZorgCollectief bespaart de consument € 139,44 per volwassene per jaar op de zorgkosten.