De voordelen van flirten

De voordelen van flirten

Flirten is gezond. Goed hè? Wat een heerlijk nieuws! Flirten is namelijk heel leuk om te doen. De voordelen van flirten lees je hier! En met kerstavond in zicht, kunnen wij eens goed profiteren van deze voordelen!

Levendig
Door te flirten houd je de geest levendig en stimuleer jij je fantasie. Flirten doet als het ware een beroep op jouw vindingrijkheid en intelligentie. Het is een soort creatief en opwindend schaakspel die je uiteraard met zijn tweetjes speelt.

Vermaak
Flirten is leuheuk! Geef toe. Het is spannend, het is sexy, het is elke keer weer nieuw. Het kan je dag helemaal maken. En daarbij, flirten is (of kan zijn) onschuldig. Het hoeft helemaal niet uit te lopen op iets serieus. Een knipoog of kort oogcontact kan al helemaal geweldig zijn.

Zelfverzekerd
Flirten is goed voor jouw eigenwaarde. Jij staat even in het middelpunt van belangstelling. Flirten is een blijk van waardering die je krijgt en daar zijn we gek op 😉

Jezelf leren kennen
Tijdens het flirten leer jij jezelf kennen. Je ziet delen van jouw persoonlijkheid die je misschien niet eerder hebt gezien. Het leuke is als degene met wie jij flirt het tegenovergestelde van jouw persoonlijkheid is. Je ziet dan heel duidelijk hoe je zelf in elkaar zit.

Mooi
Flirten maakt je mooi. Echt. Je straalt namelijk zekerheid en vrouwelijkheid uit en dat leidt weer tot meer aandacht. Je voelt je sexy en verleidelijk en dat is goed voor jou en eventueel ook voor jouw vriend.

Maar wat als je een vriendje hebt? Dan nog mag je met een ander flirten. Zolang het maar onschuldig blijft. En onschuldig is het als de ander ook weet dat het onschuldig is. Er wordt niet gezoend, er wordt niet geknuffeld, er wordt geflirt. Zolang jij niet te ver gaat en in alles wat je doet en zegt jouw vriendje respecteert, is er niets aan de hand. Flirten is gezond en het geeft jou meer zelfvertrouwen. Dit is juist goed voor de relatie die je met jouw vriend hebt. Enjoy!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: