Menu
Liefde / Relaties

Relatiebemiddeling, is dat iets voor jou?

Relatiebemiddeling, is dat iets voor jou

Is het al een tijd geleden dat je onderdeel was van een mooie relatie? Overal om je heen zie je gelukkige huwelijken, net ontluikende relaties en je krijgt het gevoel dat jij de enige bent die alleen overblijft. Je hebt misschien al van alles geprobeerd. Je hebt wellicht al eens gereageerd via rubrieken ‘man zoekt vrouw‘, of je staat al lang ingeschreven bij diverse online datingsites en je bent vast al eens ingegaan op suggesties van vrienden die je graag aan leuke mannen willen voorstellen. Het moet dan maar net matchen. In een vol leven kom je vaak niet erg veel single mannen tegen. Echt tijd en zin om nieuwe mensen in het uitgaans- of verenigingsleven te leren kennen heb je misschien niet.

Relatiebemiddeling of online daten, wat is het verschil?

Online datingsites zijn er in alle soorten en maten. Het gros van deze sites passen misschien niet bij je of zien eruit als minder betrouwbaar of nep. Het klopt, op veel sites werken de eigenaars met nepprofielen die maar één doel hebben: je aandacht vasthouden en zoveel mogelijk geld uit je zakken kloppen. De mannen die je daar aantreft, bestaan in werkelijkheid niet. Daarnaast zijn er gelukkig ook een aantal reguliere datingsites die zonder meer betrouwbaar zijn en waar het aantoonbaar mogelijk is de man van je dromen te vinden, zodat je in de categorie ‘man zoekt vrouw’ ook echt  mannen ziet die bij je passen. Op een datingsite hangt alles af van je communicatie en je initiatief. Je kunt chatten, telefoneren en uiteindelijk elkaar ontmoeten. Je hebt het geprobeerd, maar helaas tot nu toe zonder duurzaam resultaat. Het is ook lastig om van tevoren te beoordelen of twee mensen écht bij elkaar passen. Daar brengt professionele relatiebemiddeling uitkomst.

Relatiebemiddeling ‘man zoekt vrouw’

Relatiebemiddeling-‘man-zoekt-vrouw’

De functie van een relatiebemiddelingsbureau is dat ze uit een database putten gevuld met andere kandidaten die zichzelf hebben ingeschreven. Je bent natuurlijk wel afhankelijk van het aanbod dat zij in hun bestand hebben. Het voordeel is uiteraard wel dat iedereen die zich inschrijft ook daadwerkelijk gemotiveerd is om een partner te vinden.

Als er een match is, krijg je wat bruikbare datingtips mee zodat je op een veilige en gezellige manier kunt afspreken. Natuurlijk lukt het niet altijd na één match. Het is toch vaak zo dat de date misschien wel gezellig verliep, alleen was dat stukje chemie waar het om gaat, niet aanwezig. Of een van de twee voelt een klik en de ander niet.

Een leuke man vinden via een bureau voor relatiebemiddeling is allang geen taboe meer. Steeds meer vrouwen maken hier gebruik van. Je dagelijkse contacten zijn vaak te vluchtig en je sociale kring ken je vaak te goed. Aan relatiebemiddeling zitten eigenlijk weinig nadelen. Schrijf je dus een keer bij een bemiddelingsbureau en kijk naar het aanbod van ‘man zoekt vrouw’. Samen afspreken en op date gaan, toont altijd dat jullie beide serieus zijn en is dat niet een goed begin van een mooie relatie?