Menu
Liefde

Tips voor een vakantie met je partner

Maak foto's

Kunnen jij en je partner wel even wat tijd samen gebruiken? Dan kan het een leuk idee zijn om samen op vakantie te gaan. Er gewoon even helemaal tussenuit, om even lekker tijd met elkaar door te brengen. Waar je ook naartoe gaat op vakantie, het kan ontzettend leuk zijn om weer even met z’n tweeën te zijn. Welke tips je in je achterhoofd kunt houden als je samen met je partner op vakantie gaat? Wij helpen je op weg en zetten het voor je op een rij.

Kies een bestemming die jullie allebei leuk vinden

Een vakantie begint natuurlijk met een leuke bestemming. Het is dan ook belangrijk dat jullie beide achter deze keuze staan. Ga eens met elkaar rondsurfen op het internet, op zoek naar een toffe vakantiebestemming. Willen jullie een vakantie in eigen land, een reis binnen Europa of misschien juist wel een verre reis?  Bespreek dit vooraf goed met elkaar. Zet een aantal leuke bestemmingen op een rijtje en streep langzaamaan dingen weg. Uiteindelijk komen jullie er samen wel uit!

Een mooi hotel of Airbnb

Het vakantieland is gekozen, top! Dan is het tijd om de verblijfplaats te regelen. Ook hierbij is het belangrijk dat jullie het er allebei mee eens zijn. Zet jullie wensen en eisen op een rijtje en ga op basis daarvan op zoek naar een toffe verblijfplaats. Of dit nu een luxe hotel is of een Airbnb: aan jullie de keuze!

Tips voor een vakantie met je partner

Sluit compromissen

Het kan best zo zijn dat jullie niet altijd op één lijn liggen, dat is volkomen normaal. Misschien ben jij wel iemand die op vakantie graag alle hotspots bezoekt, terwijl je partner het liefst gewoon aan het zwembad ligt. Om ruzies en irritaties te voorkomen, is het handig om hier vooraf of tijdens de vakantie afspraken over te maken. Sluit compromissen, zodat jullie allebei tevreden blijven!

Maak het romantisch

Als je met z’n tweeën op vakantie bent, is het natuurlijk wel zo leuk om het soms even lekker romantisch te maken. Zoek een romantisch eettentje uit zodat je hier kunt gaan dineren of zorg ervoor dat jullie hotelkamer of andere verblijfplaats wordt omgetoverd tot een romantisch plekje. Ook intimiteit is belangrijk om de relatie gezond en spannend te houden. Verras elkaar zeker als dit mogelijk is. Misschien kunnen jullie in de slaapkamer eens iets anders proberen, zoals bijvoorbeeld het gebruiken van seksspeeltjes. Hierbij zou je kunnen denken aan het gebruiken van een vibrator, wat voor zowel jou als je partner vast opwindend is. Naast het gebruiken van seksspeeltjes zou het ook een mogelijkheid zijn om tijdens het vrijen eens te wisselen van standje.

Maak foto’s

Als jullie er samen even tussenuit zijn, is het natuurlijk wel zo leuk om deze mooie momenten vast te leggen. Vergeet tijdens jullie vakantie dan ook zeker geen foto’s te maken. Foto’s van jullie apart maken is leuk, maar uiteraard kunnen foto’s van jullie samen ook niet ontbreken. Hier kun je op latere momenten weer met een fijn gevoel op terugkijken!