Vier vakantie in eigen tuin

Vier vakantie in eigen tuin

Yes, de lente is begonnen! Is jouw tuin al klaar voor de zon? Met deze tips creëer je een paradijs in eigen tuin. Zo hoef je enkel de deur uit te stappen voor dat échte vakantiegevoel!

Maak de tuin klaar voor de zon

Allereerst is het handig om je tuin klaar te maken voor de lente. Bij een vakantieparadijs kun je denken aan veel groen en mooie kleurrijke bloemen. Vooral langbloeiers zijn een ideale toevoeging aan je tuin! Zo geniet je extra lang van een tuin die mooi in bloei staat zonder dat je hier dagelijks wat aan hoeft te doen. Oké, af en toe even grasmaaien hoort er natuurlijk bij. Maar ook dit kun je lekker ontspannend in de zon doen!

Blog Vier vakantie in eigen tuin

De juiste tuinmeubelen

Een fijne tuin die je doet denken aan je favoriete vakantieland is niks zonder de juiste tuinmeubelen. Voor een exotisch tintje kun je kiezen voor een relaxte hangstoel. Met deze stoel creëer je een plekje helemaal voor jezelf om lekker in weg te dromen. Maar bij het echte vakantiegevoel horen natuurlijk ook gezellige momenten met de hele familie. Hiervoor kun je gebruik maken van een ruime tuin eettafel met voldoende zitplekken voor het hele gezin. Steek gezellig de barbecue aan en jullie zomerse dag kan niet meer stuk.

 

Blog Vier vakantie in eigen tuin

Zomeravonden in de tuin

Wil je extra lang genieten van het mooie weer? Dan is een veranda of overkapping ideaal om ook ’s avonds nog lekker warm te kunnen zitten. Heb je geen veranda in de tuin? Ook een parasol houdt de warmte langer vast! Een mooie lichtslinger met sfeervolle lampjes maakt de tuin helemaal af.

Zo zijn er natuurlijk nog véél meer praktische tips! Neem eens een kijkje op Pinterest voor volop inspiratie en de mooiste zomerse tuinen.