Menu
Erotiek

5 musthaves voor het stappen

Stappen in het weekend; altijd gezellig! Maar wat neem je mee? Welke belangrijke zaken zijn echt noodzakelijk en wat kan je beter thuis laten? Vrouwen proppen vaak een heleboel in hun kleine tasjes als ze gaan stappen met vriendinnen, maar hiervan wordt niet alles die avond gebruikt. Je zult wel denken; stel dat ik het nodig heb, dan heb ik het maar bij me. En op die manier wordt je tasje altijd gevuld en gaat het vaak niet meer goed dicht.
Ga goed voorbereid op stap en neem alleen de dingen mee waarvan je ze zeker gaat gebruiken.

Wat zijn de echte musthaves
Er zijn een aantal dingen die je moet meenemen wanneer je gaat stappen.
Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • Geld
  Tijdens het stappen heb je altijd geld nodig. Je wilt natuurlijk niet constant een drankje moeten vragen aan je vriendinnen of bij die leuke jongen aan de bar. Zorg ervoor dat je altijd geld bij je hebt voor noodgevallen.
 • Mobiele telefoon
  Niemand kan meer zonder; je mobiele telefoon. Het is altijd goed om deze mee te nemen om bereikbaar te zijn. Raak je iemand kwijt? Dan kun je altijd contact met elkaar opnemen. Maar ook als je eerder naar huis wilt en je moet op gehaald worden. Een mobiel is een echte must. Maar ga niet de hele avond naar je mobiel staren, dat is niet gezellig!
 • Huis sleutels
  Het is natuurlijk logisch dat je je sleutels meeneemt. Je weet nooit hoe laat je weer thuis bent en voor een ander is het vervelend om s ‘nachts uit bed te komen om de deur voor jou open te doen.
 • ID-kaart
  Dit vergeten mensen nog wel eens, terwijl het toch echt verplicht is om altijd bij je te hebben. Neem je ID-kaart en rijbewijs altijd mee. Je kunt altijd gevraagd worden om het te laten zien.
 • Condooms
  Stel, je komt dan toch die leuke jongen (weer) tegen en het is erg gezellig. Wellicht ga je met hem mee naar huis, of hij met jou. Na een gezellige avond kan er van alles gebeuren en dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. Niet alle heren hebben altijd een condoom bij zich. Neem voor de zekerheid zelf condooms mee.