Vader verrast zoon met downsyndroom met zijn held Johnny de Mol

Vader verrast zoon met downsyndroom met zijn held Johnny de Mol

9-jarige Rotterdamse jongen met Downsyndroom ontmoet held Johnny de Mol ‘Johnnnnyyyyyyy’

Vandaag ontmoette de 9-jarige Robbie van Goch uit Rotterdam zijn grote held, televisiepresentator Johnny de Mol. Zijn vader, Jan van Goch (49), had via VakantieVeilingen Euro 1.016 over voor de date om zo de droom van zijn zoon – die het Syndroom van Down heeft – uit te laten komen en zijn vrouw te verrassen. VakantieVeilingen doneerde het volledige bedrag van de veiling aan Stichting Down Syndroom, Kern Rotterdam.

Uit onderzoek naar lenteactiviteiten en BN’ers bleek dat Johnny de Mol bij zowel mannen als vrouwen de grote favoriet was om een dagje mee door te brengen. Het liefst zagen ze zichzelf een dag lang met de televisiepresentator vertoeven aan het zwembad bij een luxe villa. VakantieVeilingen besloot vervolgens om deze lentedroom te laten uitkomen en Johnny de Mol per opbod te veilen. Een week lang werd er voornamelijk door dames fanatiek op Johnny geboden en even leek het er dan ook op dat de vrouwen er met Johnny vandoor zouden gaan. Maar Jan van Goch bleek uiteindelijk de hoogste bieder.

Johnny De Mol

Dankzij de gulle geste van zijn vader, bracht Robbie met zijn familie en vriendjes een hele middag door met Johnny de Mol. Uiteraard bij een luxe villa met zwembad waar ze zich in de watten lieten leggen door de televisiepresentator. Zo deelde Johnny ijsjes uit aan Robbie en zijn vriendjes, werd er trampoline gesprongen, getennist en gevoetbald.

Johnny De Mol